Galerija

Katalog i slike

Dekorativne metalne zavjese

Kao i do sada, pratimo novitete i trendove u svijetu zavjesa.

Sada je riječ o dekorativnim metalnim zavjesama. Izgledaju poput lanaca, u interijeru djeluju poput mreže. Izrađene su galvaniziranog aluminija. Zbog svojih karakteristika pogodne su za interijere i eksterijere. Koristili smo ih prilikom uređenja zatvorenog bazenskog kompleksa u Toplicama sveti Martin na Muri. Najmoderniji dizajn bazenskog kompleksa, dizajniran je od strane arhitekata Rena i Vesne Vrbanca i talijanskog arhitekta Maurizia Favette Interijer sa bazenima sa termomineralnom vodom, radi visokih temperatura i velikog postotka vlage, zahtijeva poseban odabir materijala. Metalne zavjese i paneli pokazali su se kao idealno rješenje.

Svojim izgledom oduševile su sve na svečanom otvorenju koje je održano 29.rujna 2014. nakon preuređenja kompleksa unutarnjih bazena. Metalni izgled zavjesa spoj je industrijskog štiha, luksuza i elegancije. Zadovoljni smo efektom koji smo postigli. Vjerujemo da će ovaj tip zavjesa naći svoje mjesto prilikom uređenja raznih hotela, barova, restorana kao i domova. Velike su mogućnosti koje pružaju metalne lančaste zavjese – od izbora boja i dezena do načina montiranja. Metalne lančaste zavjese mogu biti jednobojne ili u kombinaciji boja. Specijalna tehnologija omogućuje apliciranje raznih linija, krugova, a s time i logotipova, te raznih slika.

Jedino ograničenje dezenima koji se apliciraju je Vaša mašta! Rade se doslovno po mjeri i želji investitora. Različiti načini montaže i izvedbe vodilica omogućuju postizanje raznih efekata. Možemo ih montirati kao panele, ravne i zaobljene, kao fiksne zavjese, kao ukrase na zidu, fasadne zavjese, postići različite svjetlosne efekte kombinacijom sa rasvjetnim tijelima itd. Svi oni koji žele svoj interijer učiniti poseban na jednostavan način doći će na svoje.

Slavica Durković, dipl.ing.
dizajner interijera

Više o našim projektima interijera možete vidjeti na
www.dizajn-interijera.com.hr
www.uredjenje-opremanje.com

Dekorativne metalne zavjese
Više na www.dut.hr